Beste allemaal ,

Mijn naam is Maria Wouters, eigenaresse van Sileca handgemaakte sieraden accessoires en bijous. In 2016 ben ik een bedrijfje gestart in het deels ondersteuning verlenen op administratief vlak en anderzijds met het groter maken van mijn hobby…sieraden maken. Inmiddels is mijn hobby een passie geworden, waar ik 4 dagen per week met heel veel liefde en toewijding mee bezig ben. Praktisch alles is te zien in mijn webshop, of in de vitrines in mijn atelier is uniek, dus elk item wordt in een kleine oplage vervaardigt om zo origineel mogelijk te blijven.

Wat betekent Sileca?  Dit is een afkorting voor Silver Eye Candy… oftewel sieraden die snoepjes zijn voor het oog.

Mijn sieraden worden voornamelijk gemaakt van zilver omdat dit een puur materiaal is en veel mensen een nikkel allergie hebben. Overige materialen die ik gebruik zijn: leer, swarovski, halfedelstenen, hout en zilverklei.

Waarom handgemaakte items?

Voor mij is het dragen van een mooi sieraad een uiting van expressie, de finishing touch aan een bepaalde look of statement die gemaakt wordt.

Het benadrukt de schoonheid van een individu en daarmee ook de persoonlijkheid.

Vaak geeft dit net dát beetje zelfvertrouwen wat men nodig heeft. Een goed gekozen item mixt vaak goed met de energie en creëert dus net dat wat verlangd wordt… iets waar ik graag in steun op de achtergrond.

Nieuwsgierig geworden? Stap gerust binnen in mijn atelier voor een kijkje en of een praatje, hier ben ik van woensdag tot zaterdag aanwezig.

Sileca

Westlandseweg 10

2291 PG Wateringen

Email: info@sileca.nl
Tel. +31 6 27 42 05 48