KANTOORRUIMTE OP MAAT

U bent op zoek naar een nieuwe kantoorlocatie?

Office 10  biedt startende en kleine bedrijven bedrijfsruimte in een inspirerende werkomgeving met een professionele uitstraling. Als huurder bent u van alle gemakken voorzien.

 

WAT HEEFT OFFICE 10 TE BIEDEN?

Office 10 is een slimme manier van kantoorruimte huren, waarbij allerlei extra faciliteiten en diensten aangeboden worden zodat de gebruiker een ruim pakket wordt aangeboden.

U kunt ons vinden op het bedrijfsterrein Zwethoven te Wateringen. Gelegen in de driehoek A4 A12 en A13.

Een ideale locatie vanwege een goede bereikbaarheid en professionele uitstraling en voldoende parkeergelegenheid.

Office 10 is multifunctioneel. Zo kunt u kantoor- en bedrijfsruimte combineren. Kantoorunits kunnen vanaf ca. 20 m2 tot ca. 100 m2 worden gehuurd op basis van korte en flexibele contracten. De kantoorunits zijn bereikbaar via een eigen ingang. Elke unit is gestoffeerd en voorzien van optimale aansluitmogelijkheden voor uw telecommunicatie. U kunt de ruimte naar eigen idee inrichten. De totale oppervlakte van de kantoorruimtes bedraagt ca. 290 m2.

Ook is er een gezamenlijke ruimte waar u gebruik van kunt maken en is er voldoende parkeergelegenheid. Ondernemers die tijdelijk een werkplek nodig hebben of alleen een zakelijk adres willen, kunnen direct bij Office 10 terecht.