Hoi! Ik ben Laura Frauenfelder en holistisch (kinder)coach. In mijn praktijk coach ik kinderen en volwassenen met een holistische visie.

Holistisch houdt in dat ik naar het (jouw) geheel kijk, om zo tot de oorzaak van de problematiek te mogen komen. In basis is alles met elkaar verbonden, ons lijf, ons denken, onze gevoelens en emoties, onze energie en onze geest, daarnaast zijn we ook allen verbonden met ons systeem, ons gezin en de 7 generaties voor ons.

Verstoringen in één van de gebieden kan ook leiden tot verstoringen op andere gebieden, zowel fysiek als mentaal en ze hebben een doorwerking op jouw kind(eren). Het is dan ook van belang dat we tot de oorzaak van de verstoring komen, zodat we blijvende resultaten kunnen boeken.

Ik behandel diverse thema's, zoals: hooggevoeligheid, hoogstimulativiteit en hoogsensitiviteit, faalangst, grenzen stellen, bedplassen, hulp na scheiding, pesten, druk of impulsief gedrag, het herwinnen van zelfvertrouwen, heling van het innerlijk kind en ik help cliënten met de zoektocht naar zichzelf.

Tijdens de coaching zet ik naar behoefte en na afstemming verschillende methodieken in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: 

Therapeutisch tekenen

Aromatherapie

Bach Bloesem remedies op maat

Edelsteentherapie

Holistische (kinder)massage

Acupressuur

Energetisch reinigen

Balanceren van de Chakra's

Meditaties

Heling van het innerlijk kind

Herstellen van het emotioneel evenwicht

Familie opstellingen en meer.

Tijdens de coachsessies, zul je merken dat je veel handvatten krijgt en praktische methodieken om ook zelf thuis in te zetten, waardoor er effectiever resultaten kunnen worden behaald.

Ben jij op zoek naar blijvend meer rust en balans in jouzelf of in jouw gezin en ben je benieuwd naar wat ik voor jou of jouw gezin mag betekenen? Neem gerust contact met mij op via info@praktijkdeoranjevlinder.nl of bel naar 0655243288, je mag natuurlijk ook een bericht of app sturen.

Meer informatie vind je ook op de website: www.praktijkdeoranjevlinder.nl

Lieve groet,

Laura Frauenfelder

Holistisch coach

Laura Frauenfelder

Holistisch coach

Praktijk De Oranje Vlinder