KANTOORRUIMTE OP MAAT

U bent op zoek naar een nieuwe kantoorlocatie?

 

Office 10  biedt startende en kleine bedrijven bedrijfsruimte in een inspirerende werkomgeving met een professionele uitstraling.

Als huurder bent u van alle gemakken voorzien.

WAT HEEFT OFFICE 10 TE HUUR?

 

Office10  te Wateringen

Aan de Westlandseweg 10 te Wateringen biedt “Office10” betaalbare en flexibele kantoorruimten aan ondernemers.

“Office10” is multifunctioneel. De kantoorunits variëren tussen ca. 20 m2 tot ca. 100 m2 worden gehuurd op basis van flexibele contracten. Elke unit is voorzien van stoffering, verwarming, airconditioning en optimale aansluitmogelijkheden voor uw telecommunicatie. U kunt de ruimte naar eigen idee inrichten. De totale oppervlakte van de kantoorruimtes bedraagt ca. 290 m2.

Er is ook een aantal gezamenlijke ruimtes waar u gebruik van kunt maken, zoals een koffieapparaat, keukenblok met vaatwasser en vergadertafel. Ook ondernemers die tijdelijk een werkplek nodig hebben of alleen een zakelijk adres willen, kunnen bij Office 10 terecht. Zo profiteert u van de voordelen van een groot bedrijf, ongeacht de omvang van uw eigen organisatie.

Onder de servicekosten vallen het schoonmaken van uw eigen werkplek en de algemene ruimtes zoals entree, hal, toiletten. Ook de stookkosten, elektra- en waterverbruik zijn hierbij inbegrepen. Tevens is er parkeermogelijkheid op het voorterrein alsmede langs de openbare weg.

Het pand is v.v. een alarminstallatie en 24 uur per dag toegankelijk.

Office 10 heeft een perfecte ligging betreffende de ontsluiting ten opzichte van het Westland en de doorgaande weg N211/N222, die aansluiting geeft op het rijkswegennet, te weten de A4, A12, A13 en A44

Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.